46 comments

  1. 😂😂😂walaupun saya perempuan tapi anime yg first tu la dulu pagi2 saya selalu tgk tajuk dia detective Conan and nama sebenar dia Shinichi kudo 🥰suka tgk dia siasat kes2 jenayah

  2. Waktu yang rambut hijau tu Deku aku ingat orang nye tp tak ingat name Anime padahal aku tau name character ni Deku

  3. 15:49 bro she challenge us and ckp cuba korang duduk kat sini…. sis soalan tu senang ii je lol not even susah….. kasi tengok boku no pico baru tahu lol

  4. alif buat teka nama anime part 2

    nama anime
    1.Star Twinkle Pretty Cure
    2.Tokyo Revenger
    3.Fairy Tale
    4.Sailor Moon
    5.Fly me to the moon
    6.Haikyuu
    7.Futari Wa Pretty Cure

    dah tu je harap buat
    sape setuju like

Leave a comment

Your email address will not be published.